NEZAVISNI SINDIKAT DJELATNIKA MUP-a

REPUBLIKE HRVATSKE

15. SPORTSKE IGRE - ROVINJ 2017.

06.06.2017

 

 

U prekrasnom ambijentu turističkog kompleksa Villas Rubinj, u Rovinju, održane su jubilarne 15. sportske igre Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a. Nakon otvaranja igara, održana su sva planira natjecanja, na kojima nije nedostajalo borbenosti. Međutim, ono što je obilježilo igre je svakao fair play natjecatelja i sportsko navijanje. Posebno u tom kontekstu treba istaknuti naše kolege iz podružnice PU  ličko - senjske koji su za svoju nesebičnu pomoć drugim podružnicama primili i pehar za fair play.

 

Po završetku natjecanja podijeljeni su pehari i medalje za najbolje natjecatelje u svih 10 sportskih disciplina.

 

Ukupni pobjednik ovih igara  je Podružnica PU varaždinska sa osvojenih 110 bodova. Drugo mjesto je pripalo kolegama iz Policijskog sindikata Slovenije, a treće mjesto je osvojila Podružnica PU Virovitičke - podravske. 

 

Hvala svima koji su sudjelovali na sportskim igrama.  Posebno hvala  kolegama iz Slovenije, koji su, unatoč činjenici da su igre njihovog sindikata bile u istom terminu u Mariboru, došli u Rovinj u velikom broju  i ostvarili odličan rezultat.

 

Prekrasno vrijeme sva tri dana te izniman ambijent pružili su mogućnost svima da provedu nezaboravan produženi vikend u druženju i opuštanju, što će zasigurno svima ostati u lijepom sjećanju.