NEZAVISNI SINDIKAT DJELATNIKA MUP-a

REPUBLIKE HRVATSKE

APEL ZA POMOĆ

07.05.2018

BROJ: 511-R/021-2018.

ZAGREB,  7. svibnja  2018. godine

 

                                     

                                                                         - ČLANOVIMA SINDIKATA -

                                                                    - SINDIKALNIM POVJERENICIMA –

                                                                                           - SVIMA-

 

                                                                                      

                 ZAMOLBA ZA POMOĆ

 

 

Poštovane kolegice i kolege,

 

 

na zamolbu našeg kolege i člana sindikata gospodina Denisa Kuserbanja  upućujemo  zamolbu svima koji imaju želju i mogućnosti pomoći mu u teškoj situaciji u kojoj se zatekao, da mu pomognu makar i malim novčanim iznosom..

 

Radi se o djelatniku  Policijske uprave zagrebačke, VII. PP Zagreb.  Njegova kćer Nora, starosti 4 godine i 6 mjeseci ima dijagnosticiranu cerebralnu paralizu . Radi se o djetetu koje ne hoda te ne može samostalno niti sjediti. Uključena je u program Specijalne bolnice za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama Zagreb, ali do sada provedene terapije daju vrlo male pomake u razvojnom smislu.

 

Nakon pregleda liječnika specijaliste  preporučena je neurorehabilitacija,  koja bi za cilj imala stabilizaciju trupa, stabilnije sjedenje, prepremu za vertikalizaciju i u konačnici vertikalizaciju. Obzirom na kćerinu dijagnozu provođenje robotske neurorehabilitacije bi, prema dosadašnjim iskustvima, moglo biti obećavajuće.

 

HZZO ne pokriva troškove ove rehabilitacije koja se provodi u Zagrebu i Dubrovniku. Cijena joj je 62.400,00 kuna bez specijalističkih pregleda, i da bi dala rezultate mora se provesti u trajanju od 3 mjeseca. Obzirom da kolega, kao i velika većina drugih,  ima u otplati i stambeni kredit ovakav iznos je za njega nemoguće osigurati.

 

Molimo stoga sve one koji mogu da makar i malim iznosom pomognu kolegi da pokuša učiniti za svoje dijete ono što bi svaki roditelj želio.

 

Oni koji se odluče pomoći, sredstva mogu uplatiti na tekući račun  u Zagrebačkoj banci, IBAN: HR3023600003215321395, poziv na broj: 00 i datum plaćanja, Opis plaćanja : Neurorehabilitacija za Noru.

 

 Vlasnik računa je Denis Kuserbanj, Ilica 425, 10000 Zagreb.

 

 

S poštovanjem,

 

               PREDSJEDNIK

 

              Zdravko Lončar