NEZAVISNI SINDIKAT DJELATNIKA MUP-a

REPUBLIKE HRVATSKE

GRAĐANSKO ODIJELO - nabava

27.08.2020

Broj: 511-R/048 - 2020.

ZAGREB,  27. kolovoza 2020. godine

 

 

                                                                                                      ČLANOVIMA NSD MUP-a

                                                                                                 POVJERENICIMA NSD MUP-a

     -SVIMA-  

 

 

 

        Nabava građanskog odijela, odjeće i obuće za 2020. goodinu

       

 

          Poštovani,

 

 

         zbog žalbe jednog od ponuditelja koji je sudjelovao u postupku javne nabave građanskih odjela, odjeće i obuće, dana 15. travnja 2020. godine postupak je poništen.

 

       Dana 21. srpnja 2020. godine pokrenut je novi postupak te je u Elektroničkom oglasniku javne nabave Narodnih novina objavljenja dokumentacija kao dio prethodnog savjetovanja  sa svim zainteresiranim gospodarskim subjektima.

 

    Na ponovljeni natječaj javila se zajednica ponuditelja  tvrtke Varteks PRO d.o.o. i tvrtke Tekstilpromet Zagreb. Sam postupak bi prema riječima pomoćnika ministra za materijalno financijske poslove mogao biti okončan u listopadu ove godine i to na način da će biti potpisan okvirni ugovor na dvije godine.

 

    Činjenica da se na natječaj javila zajednica ponuditelja nosi sa sobom i određene prednosti. Dakako najvažnije su proširenje asortimana koji će policijskim službenicima biti na raspolaganju i ne manje važno povećanje broja prodavaonica u kojima će biti moguće izvršiti kupovinu. Osim prodajnih mjesta Varteksa službenici će moći kupovati i na 150 prodajnih mjesta tvrtke Tekstilpromet.

 

    Policijski službenici koji ostvaruju pravo na građansko odijelo dobit će dvije kartice te će na svakoj od njih biti pola ukupnog iznosa koji im stoji na rapolaganju. Ukoliko nakon kupovine ostane manji iznos neiskorišten, tvrtke će softverski omogućiti objedinjavenje iznosa te  iskorištavanje ukupnog iznosa. Kao i prethodnih godina pri kupovini vrijede svi aktualni popusti, a bit će omogućena i nadoplata.     

 

 

          S poštovanjem,

 

 

                                                                                                       Predsjednik sindikata

 

                                                                                                            Zdravko Lončar