NEZAVISNI SINDIKAT DJELATNIKA MUP-a

REPUBLIKE HRVATSKE

REZULTATI NATJEČAJA ZA ODABIR FOTOGRAFIJA

24.02.2022

BROJ: 511-R/004-2022.

ZAGREB, 24.  veljače  2022. godine

 

 

                   NATJEČAJ ZA ODABIR FOTOGRAFIJA ZA

                                  PROMIDŽBU SINDIKATA

                          - SVIM SUDIONICIMA NATJEČAJA - 

 

 

Poštovani,

 

pozivu na natječaj za prikupljanje fotografija za potrebe  promidžbe NSD MUP-a,  u studenom 2021. godine,  odazvalo se nekoliko kolega, zaljubljenika u fotografiju. 

 

Osim promidžbe, cilj prikupljanja fotografija je bila i popularizacija zanimanja policijskog službenika, skretanje pozornosti na sve državne službenike i namještenike  u Ministarstvu unutarnjih poslova i njihovu važnost za funkcioniranje sustava u cjelini.

 

Sukladno pravilima natječaja Povjerenstvo formirano od predstavnika sindikata pregledalo je sve fotografije. Unatoč činjenici da se na natječaj  javio manji broj članova sindikata pristigle su fotografije iznimne kvalitete, atraktivne i motivima raznolike. Kako autori nisu svojim fotografijama dali imena niti ih na neki drugi jedinstven način označili Povjerenstvo je pri odabiru najboljih fotografija i njihovu isticanju naznačilo  ime i prezime autora te fotografiju opisalo.

 

Odlukom povjerenstva:

 

1. mjesto i nagrada u iznosu od 750,00 kuna pripala je Ivanu Smiljaniću za fotografiju nastalu u Petrinji, a koja je stavljena i na kalendar NSD MUP-a za 2022. godinu („Petrinja nakon potresa“)

 

2.  mjesto  i nagrada u iznosu od 500,00 kuna pripala je autoru  Damiru Arapoviću

 

3. mjesto i nagradu u iznosu od 350,00 kuna Povjerenstvo je odlučilo dodijeliti autorima Ireni Šimičić i Daliboru Brleku, uz naznaku da nagradu neće dijeliti,  nego će dobiti njen puni iznos.

 

Nagrađene autore molimo da mam se  jave kako bismo im isplatili osvojenu nagradu. Za tu svrhu će biti potrebno dostaviti osobne  podatke uključujući i žiro račun na koji nagrada  mora biti isplaćena.

 

Ostalim sudionicima natječaja se zahvaljujemo na odazivu te ćemo i njih nagraditi prigodnim poklonom  koje će im biti poslan na način koji bude dogovoren s njima.

 

 

    S poštovanjem,

 

 

                                                                                                                                                             PREDSJEDNIK

 

 

                                                                                                                                                      Zdravko Lončar