NEZAVISNI SINDIKAT DJELATNIKA MUP-a

REPUBLIKE HRVATSKE

VIPnet — OBAVIJEST

31.05.2015

-ČLANOVIMA NSD MUP-a

POVJERENICIMA

SVIMA -

 

VIPnet – OBAVIJEST

 

Dana 24. lipnja 2014. godine putem naše stranice obavijestili smo vas o odluci VIPnet-a, a tiče se raskida ugovorne obveze ili prelaska na prepaid uslugu. Sada samo prenosimo ono što smo upravo dobili kao stav u obliku elektronske poruke.

Na linije u okviru VPN NSD MUP-a koje su aktivne i koje imaju ugovorenu obvezu neće se plaćati naknada sve do trenutka dok korisnik sam ne odluči produljiti ugovornu obvezu.

 

Isto tako, obzirom da na velikom broju naših linijama postoji ugovorna obveza, a nove dodatne naknade neće se primijeniti niti će se bilo koji od ugovorenih uvjeta i cijena mijenjati, ne postoji nikakva osnova za prijevremeni raskid ugovora bez plaćanja preostale ugovorne obveze.

 

Sukladno gore navedenom, svi zaprimljeni zahtjevi za raskid ugovora ili prelazak na prepaid uslugu smatrat će se povučenim jer su podnijeti pod uvjetom da se ne plaća preostala ugovorna obveza.

 

Članovi sindikata i korisnici VPN poslovne mreže operatera VIPnet-a koji unatoč tome žele prijevremeni raskid ugovora mogu se javiti svojim povjerenicima uz napomenu kako će VIP svima koji to zatraže zaračunati preostalu ugovornu obvezu sukladno čl.41, st.5. Zakona o elektroničkim komunikacijama.

 

S poštovanjem,

 

Prilog: tekst VIP-OVE poruke

 

Predsjednik NSD MUP-a

Zdravko Lončar