NEZAVISNI SINDIKAT DJELATNIKA MUP-a

REPUBLIKE HRVATSKE

POLICIJSKI ZATVORENI DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND

09.05.2024

NEZAVISNI SINDIKAT DJELATNIKA

MINISTARSTVA UNUTARNJIH POSLOVA

BROJ: 511-R/024-2024.

ZAGREB,  9. svibnja 2024.

 

                                                                                                       

                                                                                              - ČLANOVIMA SINDIKATA -

                - SINDIKALNIM POVJERENICIMA-

  - SVIMA-

 

 

POLICIJSKI ZATVORENI DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND

 

Poštovani,

 

potaknuti brojnim novinskim člancima o isplativosti štednje u III. mirovinskom stupu  (dobrovoljna mirovinska štednja u trećem stupu namijenjena je svima koji žele dugoročnim ulaganjem poboljšati svoja primanja nakon umirovljenja), podsjećamo da je od 2018. naš Sindikat pokrovitelj Policijskog zatvorenog dobrovoljnog mirovinskog fonda i već mnogi članovi našeg Sindikata i članovi njihovih obitelji koriste pogodnosti štednje u III. mirovinskom stupu. Mirovinski fondovi upravljaju dobrovoljnom štednjom gotovo 400.000 hrvatskih građana, a ulažu uplaćene mirovinske doprinose članova s ciljem ostvarivanja prinosa i povećanja vrijednosti imovine fonda kako bi se svakom članu omogućila isplata što veće mirovine u budućnosti Na uplaćenu dobrovoljnu mirovinsku štednju od države svake godine dobivate još 15 posto poticaja, odnosno maksimalno 99,54 eura na uplaćeni iznos od 663,61 eura (5000 kuna).

 

Od osnivanja Policijski zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond je dobro radio i uspješno prebrodio velike izazove na tražištu kapitala (Covid-19, sigurnosno-energetsku krizu nakon agresije na Ukrajinu, sukobe u pojasu Gaze i druge sigurnosne izazove).

 

Od osnutka prinose možete detaljno vidjeti na linku: https://www.ersteplavi.hr/policijski-zatvoreni-dobrovoljni-mirovinski-fond/

   

Podsjećamo da na web stranici NSD MUP-a svi članovi mogu pristupiti štednji u Fondu na način da popune Zahtjev za članstvo (u aplikaciji “Poslovi s članstvom” prijavom pomoću osobnog jedinstvenog koda, isti isprintaju, potpišu i zajedno sa preslikom osobne iskaznice dostave u Središnjicu, svom sindikalnom povjereniku ili ovlaštenom posredniku.

 

Pokrovitelj POLICIJSKOG ZDMF:

NSD MUP-a,  tel.: (01) 2426 440, www.nsdmup-a.hr , e-mail: nsdmup-a@nsdmup-a.hr

 

Ovlašteni Posrednik:

L.I.F.E. Holding GmbH Podružnica Zagreb, Marije Radić 2., HR-10090, Zagreb

tel.: 098 485 266, e-mail: info@life-holding.hr

 

Samo prva uplata mora iznositi najmanje 26,54 Eura ili više, a svaka slijedeća je dobrovoljna i moguća je redovna uplata putem obustave s plaće.

 

            Za  sve informacije u vezi POLICIJSKOG ZATVORENOG DMF molimo kontaktirajte

Ovlaštenog posrednika - L.I.F.E. Holding, tel.: 098 485 266, e-mail: info@life-holding.hr

  

            S poštovanjem,

 

 PREDSJEDNIK

 

         Zdravko Lončar