NEZAVISNI SINDIKAT DJELATNIKA MUP-a

REPUBLIKE HRVATSKE

VELIKO SNIŽENJE CIJENE NAJMA APARTMANA 3 - RUŽA U GALIŽANI

09.07.2024

NEZAVISNI SINDIKAT DJELATNIKA

MINISTARSTVA UNUTARNJIH POSLOVA

BROJ: 511-R/038-2024.

ZAGREB, 8. srpnja 2024.   

- ČLANOVIMA SINDIKATA -

- SINDIKALNIM POVJERENICIMA-

            - SVIMA -

 

 

VELIKO SNIŽENJE CIJENE DVA TERMINA NAJMA APARTMANA 3 - RUŽA U GALIŽANI

 

Poštovani,

 

zbog iznenadnog otkazivanja u posljednjem trenutku prethodno ugovorene rezervacije između stranih gostiju i vlasnice objekta apartmana 3 (crveni) površine 44 m2 (2+2 ležaja) u terminima od 11. do 21. srpnja i od 21. do 31. srpnja 2024. godine, obavještavamo Vas da su u ponudi dva navedena termina po znatno sniženoj cijeni (u iznosu od 490,00 € za 10 noćenja).

Apartmani  Ruža nalaze se pokraj Pule u mjestu Galižana, na adresi Fažanska br. 16, udaljeni oko 4 km od Fažane, opremljeni su klima-uređajem, TV-om (MAX tv), kupaonicom, kuhinjom te terasom i parkirnim mjestom, a nije dozvoljeno pušenje u objektu (postoje terase) niti držanje kućnih ljubimaca.

U podrumu se nalazi praonica rublja s perilicom s mogućnošću sušenja rublja. To je dostupno svim gostima u apartmanima smještajnog objekta  Ruža u Galižani. U prizemlju se nalazi i garaža u kojoj se svi gosti mogu koristiti plinskim roštiljem, a na raspolaganju i stolovi i stolice za roštiljanje.

Na dan dolaska u apartmane se može ući nakon 14,00 sati, a na dan odlaska iz apartmana se treba izaći do 10,00 sati. Boravišna pristojba je uračunata u cijenu najma.

 

Rezervacije se vrše preko našeg web sustava POSLOVI S ČLANSTVOM u web shopu.

Kako biste se ulogirali u aplikaciju i podnijeli zahtjev potreban Vam je jedinstveni kod kojeg imate na poleđini svoje članske iskaznice u obliku QR koda.                                                   

 

Ukoliko Vam ne polazi za rukom skeniranje QR koda možete zatražiti izdavanje jedinstvenog koda na naš službeni e mail: nsdmup-a@nsdmup-a.hr. Jedinstveni kod će Vam biti vraćen na Vašu e mail adresu.

Prijavom člana jedinstvenim kodom, u stavci WEBSHOP birate željeni, raspoloživi termin i dalje slijedite elektroničke upute do potvrde odabranog.

Podneseni zahtjev na ovaj način je pravovaljan te u roku od 24 sata potrebno je uplatiti 10% akontacije.

Ukoliko je opisani postuak kompliciran ili vam ne polazi za rukom, slobodno kontaktirajte svog povjerenika ili u Središnjicu Mladena Jularića na: 01/ 2426-441 (spec. 26-441) radnim danom od 07,00 do 15,00 radi otklanjanja teškoća.

 

S poštovanjem

Predsjednik NSD MUP-a

 

Zdravko Lončar